Other (Sv) - Aqua Robur Technologies

Flexibel övervakning för dina behov

Tack vare flexibiliteten hos Fenix Hub så kan den användas i en stor rad applikationer i många sektorer där mätning behövs. 

Tekniken möjliggör smart och flexibel övervakning för t.ex. fjärrvärme, industriprocesser och jordbruk eller smart-city applikationer som väderövervakning eller luftkvalité. 

Problemet

Lösningar som används för att övervaka industriella processer eller fjärrvärmenät kräver ofta elektricitet och dyr tillpassning för att möjliggöra trådlös kommunikation. 

Detta gör installationer av övervakningsystem av nätverk eller processer onödigt dyra och komplicerade.

Ett annat problem är att dem platser man vill övervaka är fuktiga vilket kan få system som inte är anpassade för dessa miljöer att fallera. 

Hur vi hjälper dig att lösa problemet

Ingen elektricitet? Ingen uppkoppling? Inget problem. 

Med en enkel Plug & Play-installation så kan du installera den sensor du vill använda dig av, var du vill och analysera denna data i valfritt övervakningssystem. 

Oberoende av ditt behov så ger Fenix Hub en tillförlitlig och hållbar kommunikationslösning som fungerar även på avlägsna platser eller under jord. 

Tekniken är kompatibel med de flesta SCADA-system eller moderna GIS-plattformar.

Energisnål

Fenix Hub ger dig flera alternativ till strömförsörjning. Den batteridrivna  Fenix Hub 150 erbjuder flera års användande utan att byta batterier. 

Flexibel placering

Genom att använda tekniken Narrow-Band IoT så kan även dem mest svårtillgängliga platser övervakas trådlöst. 

Den starka signalstyrkan möjliggör också att du kan mäta i brunnar under gjutjärnslock utan tillpassning.

Gjord för tuffa förhållanden

Fenix Huben är gjord av komponenter som är IP67- eller IP68 klassade. Detta möjliggör placering i tuffa miljöer.  

Är du redo att ta din övervakning till nästa nivå?

Vi är nyfikna på att lära känna dig och förstå din unika situation. Kontakta oss nu och vi hjälper dig med en kostnadsfri analys av ditt system och visa dig steg-för-steg hur du kan lösa dina problem och förbättra dina processer.