Careers (Sv) - Aqua Robur Technologies

Karriär

Intresserad av att jobba med oss?

Vi är alltid på jakt efter talanger. Nedan lister dem profiler vi söker just nu. Hittar du inget som passar din profil, tveka ändå inte att skicka in att skicka in din öppna ansökan. Med din tillåtelse, så sparar vi din ansökan för att kunna kontakta dig längre fram.

Operations manager

Som Operations Manager kommer du att ha en central roll i att säkerställa effektiva och smidiga flöden för våra produkter genom hela kedjan från leverantörer till kundorder. Du blir en nyckelperson framåt och får stora möjligheter att påverka verksamheten och den fortsatta utvecklingen av Aqua Robur. Hos oss blir du en del av ett drivet och nyfiket team som präglas av högt kundfokus och en unik lösning som gör skillnad för miljön och människor. Aqua Robur har vunnit flertalet stora innovations- och affärsidétävlingar i Sverige och Europa och har en mycket stark ägarbild.

 

Om rollen
Dina ansvarsområden kommer att inkludera samarbete med vårt kompetenta team internt inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling. Du kommer att vara en nyckelspelare i att utveckla och implementera vår supply chain-strategi gällande strategiskt och operativt inköp, med fokus på att säkerställa kvalitet och leveranskapacitet av våra produkter i olika volymer samt minimera kostnad. Du kommer att arbeta tvärfunktionellt och inom företaget.

 

Du kommer att samarbeta tätt med vår teknikchef och vara ansvarig för att säkerställa att all nödvändig dokumentation och underlag för produktion, montering och kvalitetssäkring finns tillgängliga. Du kommer att arbeta med produktionsutveckling parallellt med att produkten utvecklas av FoU. Din förmåga att vara en "doer" och få saker gjorda kommer att vara avgörande i denna roll.

 

Din erfarenhet
För att trivas i rollen som Operations Manager hos Aqua Robur bör du ha något års erfarenhet av supply chain och inköp. Men tror även att du kan komma direkt från Universitet/Högskola men har arbetat i likande roll vid sidan av studierna. Du har kunskap om produktionsutveckling och förståelse för olika komplexa tekniska produkter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att hantera leverantörsavtal och inköp, samt att du har kunskap om certifieringsprocesser och kvalitetssäkring. Du har en förståelse för materialplaneringssystem och har en analytisk förmåga att optimera lagersaldon och inköp. Vi har krav på högskoleutbildning inom industriell ekonomi, produktionsteknik, maskinteknik eller motsvarande.

 

Om dig
Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är kommunikativ och har god förmåga att samarbeta både internt och externt. Du är resultatinriktad och har förmågan att utveckla och förbättra processer för att säkerställa effektiva och ekonomiska leveranskedjor. Som person är du en lagspelare som vill samarbeta, du får gärna ha en entreprenöriell anda och trivs på ett mindre bolag där du får mycket ansvar.

 

Vad vi erbjuder dig
Du blir en del av ett scale-up bolag med som gör skillnad för miljön. Då vi är ett litet team är din insats av största vikt och du kommer ha stor möjlighet att påverka både din roll och ditt engagemang. Företaget har en mycket stark ägarbild i form av grundarna, Chalmers Ventures och Almi Invest, Länsförsäkringar och Latour Future Solutions, investeringsområdet inom Latour som inriktar sig på tillväxtbolag verksamma inom hållbarhetsindustrin.

 

Sök rollen
Du söker tjänsten med CV och personligt brev via jerrie.se senast den 5/6. Vi jobbar löpande med urvalet och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om du är nyfiken på mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på
0723-05 33 43, cecilia.jarlsmark@jerrie.se Frida Dire på 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se

Thesis Opportunities

We are constantly looking for suitable persons to join our team as thesis students. The overall goal is to accelerate the development process of the Aqua Power Solution. In return we offer a great working environment where your job makes a real impact on company’s technology and market outlook.

Thesis projects currently available within the following specializations:

Electric Power Engineering, Product Development, Civil Engineering, Applied Mechanics, Software Engineering & Embedded Electronic System Engineering.

Sounds interesting? Contact us for more information!

Summer Jobs
We offer summer jobs within software development, backend as well as frontend. Send us your resume and we’ll get get back to you as soon as we can! careers@aquarobur.com